سازه گستران فراگیر

اجرای اسکلت سازه LSF

اجرای اسکلت سازه عملی زمان‌بر و مرکب از چند جزء متفاوت است. در ساخت اسکلت از مواد مختلفی مانند فولاد، بتن، چوب، و… استفاده می‌شود. انتخاب جنس مواد قابل استفاده بر اساس نیاز سازه، شرایط محیطی و بعضا بودجه مالک و کارفرما صورت می‌گیرد.

فولاد به دلیل استحکام بالا به یکی از مهم‌ترین ابزارهای ساخت و ساز تبدیل شده است. مقاومت بالا، ضد زنگ و ضد خوردگی، انعطاف پذیری و قابل بازیافت بودن از ویژگی‌های فولاد است. سرعت اجرا در سازه‌های فولادی بالا است. علاوه بر این، عمر مفید بناهای ساخته شده با فولاد به نسبت دیگر انواع بالاتر است.

زلزله خیز بودن ایران از مهم‌ترین دلایلی است که موجب ساخت و اجرای سازه سبک  LSF در کشورمان شده است. سرعت اجرای بالا در اسکلت سازه LSF و نصب آسان، اتصالات با کیفیت، عایق صوتی و حرارتی، حمل و نقل آسان، اجرای آسان تأسیسات، مقاومت و دوام بالا از دیگر مزایای این نوع سازه است که در ادامه به توضیح درباره آن‌ها خواهیم پرداخت.

اجرای اسکلت سازه ساختمانی LSF

LSF را با نام اسکلت فولادی سبک، سازه فلزی نورد سرد و قاب سبک فلزی نیز می‌شناسند. اولین کارخانه ساخت  LSF در ایران در سال 1385 تـأسیس شد. این روش ساخت و ساز نوین است و به طبیعت آسیبی نمی‌رساند. سازه های ال اس اف سبک هستند و اجرای آن‌ها آسان است.

سازه های LSF متشکل شده از ورقه‌های فولادی، صفحه‌های گچی و لایه‌ای از عایق صوتی و حرارتی هستند.

مزایای سازه‌های فولادی LSF:

سرعت نصب و اجرا بالا: اجرای آسان و نصب سریع موجب می‌شود تا سرمایه هدر نرود و در زمان معین و طبق برنامه ریزی قبلی پروژه انجام گیرد.

اتصالات باکیفیت: در سازه‌های ال اس اف اتصالات و پیچ و مهره به صورت دقیق به یکدیگر متصل می‌شوند و به همین علت از سازه‌های قدیمی مقاوم ترند و استفاده از آن‌ها توصیه شده است.

عایق صوتی و حرارتی: با توجه به این که در LSF از لایه‌ای عایق استفاده می‌شود، هدر رفت انرژی به حداقل می‌رسد و در پرداخت هزینه‌های ناشی از مصرف انرژی نیز صرفه جویی خواهد شد.

حمل و نقل آسان: به دلیل کوچک بودن ابعاد و وزن کم آن‌ها حمل و نقلی آسان و راحت دارند؛ در نتیجه از نیروی انسانی کمتری هم استفاده خواهد شد.  

اجرای آسان تأسیسات: در سازه‌های ساخته شده به شیوه LSF، مسیرهایی مشخص و استاندارد برای تأسیسات در نظر گرفته خواهد شد.

مقاومت و دوام بالا: به دلیل استفاده از گالوانیزه، مقدار خوردگی کم است و در آب و هوای مرطوب نیز مقاوم است.

در ادامه به چند پرسش درباره این نوع سازه پاسخ خواهیم داد.

 

از LSF در کجا استفاده می‌شود؟

  • در ساختمان‌های مسکونی تا 5 طبقه
  • برای ساخت کارخانه و کارگاه‌های صنعتی
  • در ساختمان‌هایی که قصد دارند طبقاتی را به پشت بام اضافه کنند
  • ساخت و ساز شهرک‌های مسکونی در زمانی کوتاه
  • ساخت مراکز آموزشی و ورزشی

 

برای شروع اولیه ساخت اسکلت سازه LSF طی کردن چه مراحلی لازم است؟

  • بررسی مقدماتی شرایط آب و هوایی موقعیت مد نظر برای ساخت
  • تصویر برداری از موقعیت
  • طراحی اولیه
  • ارائه طرح به کارفرما
  • ارائه نقشه نهایی به پیمانکار

 

مراحل اجرا سازه به چه صورت است؟

پی ریزی و فونداسیون سازه

ایجاد اسکلت کلی و چارچوب سازه

اجرای پوشش‌های داخلی و خارجی سازه

اجرای تأسیسات (بخش‌های الکترونیکی و برقی)

بهترین شرکت اجرای اسکلت

از آن جایی که ساخت و ساز ارتباطی مستقیم با جان انسان‌ها دارد، انتخاب شرکتی ساختمانی که به قوائد و اصول حرفه‌ای پایبند باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. شرکتی که توانایی ارائه خدمات متمایز و با کیفیت را داشته باشد جز بهترین شرکت‌ها در صنعت ساخت و ساز به شمار می‌رود.

سازه گستران فراگیر با بهره گیری از روش نورد سرد به تولید ورق‌های نازک فولادی و ساخت اسکلت‌های پیش ساخته LSF می‌پردازد. تخصص کافی و تجربه دو عامل مهم برای داشتن تیمی قوی است. استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا، مواد با کیفیت و درجه یک، رعایت اصول و توجه به استانداردهای ایمنی موجب می‌شود کار در نهایت دقت و در بالاترین سطح کیفیت به مشتری تحویل داده شود. استفاده از اسکلت LSF به کاهش هزینه‌ های ساخت و ساز و جلوگیری از هدر رفت سرمایه کمک می‌کند. امروزه اغلب سازه‌های جدید با اسکلت فولادی ساخته می‌شوند. بست قطعات به وسیله پیچ و مهره از درصد خطا می کاهد.

با مشاهده نمونه کارهای شرکت مورد نظر و قرار ملاقات‌ حضوری با مسئولان و مهندسان شرکت می‌توانید بهترین تصمیم را برای اجرایی کردن ذهنیات خود داشته باشید.

پیج اینستاگرام شرکت سازه گستران

پیج اینستاگرام سازه گستران

جدیدترین اخبار و پروژه های شرکت سازه گستران را در پیج اینستاگرام ما دنبال کنید